Banner

Installatie

Als ondernemer in de installatietechniek heb je regelmatig te maken met complexe fiscale en juridische regels. Wat is de meest geschikte rechtsvorm? En op welke manier kun je beschikken over goede installateurs en deze ook behouden? Duurzaamheid en veiligheid spelen een rol. je afnemers stellen hogere eisen aan comfort. Alfa is gespecialiseerd in het MKB en weet wat goed is voor jouw zaak. Van het opstellen van de jaarrekening tot fiscale en juridische adviezen kun je van ons op aan. Wij denken graag met je mee, zodat jij je kunt richten op je werk.

​Het dienstenpakket voor de installatiebranche

Als ondernemer in de installatiebranche is het bijhouden van je administratie geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het belangrijk dat je een gedegen partner hebt waarmee jekunt sparren en die je op fiscaal en juridisch gebied kan begeleiden. Bij Alfa kun je terecht voor een goed advies over de BV-structuur en andere rechtsvormen. Alfa kan je voorlichten over aansprakelijkheidsrisico's en jouw pensioenregeling. Ook voor het aantrekken en behouden van personeel kunt je een beroep op onze expertise doen.

Alfa staat dichtbij de installatiebranche

Alfa is thuis in jouw branche. We hebben goede contacten met Uneto-VNI en organiseren regelmatig samen bijeenkomsten. Wie het vakblad ‘Installatie en Sanitair’ leest, komt regelmatig artikelen en columns tegen van Alfa. Voor de installatiebranche heeft Alfa twee speciale publicaties ontwikkeld. In deze specials wordt ingegaan op hoe je het meest uit jouw bedrijf kunt halen. Ook brengt Alfa per kwartaal een nieuwsbrief uit, die ingaat op allerlei technische ontwikkelingen binnen de installatiebranche. Onze medewerkers zijn deskundig, ervaren en betrokken en staan je graag bij met jouw bedrijfsvoering.