Banner

Installatie

Als ondernemer in de installatietechniek heeft u regelmatig te maken met complexe fiscale en juridische regels. Wat is de meest geschikte rechtsvorm? En op welke manier kunt u beschikken over goede installateurs en deze ook behouden? Duurzaamheid en veiligheid spelen een rol. Uw afnemers stellen hogere eisen aan comfort. Alfa is gespecialiseerd in het MKB en weet wat goed is voor uw zaak. Van het opstellen van de jaarrekening tot fiscale en juridische adviezen kunt u van ons op aan. Wij denken graag met u mee, zodat u zich kunt richten op uw werk.

​Het dienstenpakket voor de installatiebranche

Als ondernemer in de installatiebranche is het bijhouden van uw administratie geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het belangrijk dat u een gedegen partner hebt waarmee u kunt sparren en die u op fiscaal en juridisch gebied kan begeleiden. Bij Alfa kunt u recht voor een goed advies over de BV-structuur en andere rechtsvormen. Alfa kan u voorlichten over aansprakelijkheidsrisico's en uw pensioenregeling. Ook voor het aantrekken en behouden van personeel kunt u een beroep op onze expertise doen.

Alfa staat dichtbij de installatiebranche

Alfa is thuis in uw branche. We hebben goede contacten met Uneto-VNI en organiseren regelmatig samen bijeenkomsten. Wie het vakblad ‘Installatie en Sanitair’ leest, komt regelmatig artikelen en columns tegen van Alfa. Voor de installatiebranche heeft Alfa twee speciale publicaties ontwikkeld. In deze specials wordt ingegaan op hoe u het meest het uw bedrijf kunt halen. Ook brengt Alfa per kwartaal een nieuwsbrief uit, die ingaat op allerlei technische ontwikkelingen binnen de installatiebranche. Onze medewerkers zijn deskundig, ervaren en betrokken en staan u graag bij met uw bedrijfsvoering.