Wij geloven in lokaal ondernemerschap

 

Welkom bij Alfa in Bennekom. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek.

 

 

Méér dan een accountantskantoor

 

Alfa Bennekom is gevestigd midden in het hart van de Regio Foodvalley. Regio Foodvalley heeft de ambitie een economische topregio te blijven. Dat kan alleen met een hoogwaardig vestigingsklimaat waarin aandacht is voor wonen, werken, onderwijs, mobiliteit en recreatie.

 

We zijn er trots op om vanuit onze vestiging Bennekom ondernemers in de regio Ede, Veenendaal en Wageningen te bedienen met een team van gemotiveerde en gepassioneerde collega's.

 

Heeft u behoefte aan fiscaal-, juridisch-, administratief- of duurzaamheidsadvies? Of heeft u ondersteuning nodig bij het voeren van uw administratie of bij het opstellen van de aangiften en/of jaarrekening? Ons team gaat met passie en overtuiging voor u aan de slag.

 

 

Onze visie

We willen de resultaten van MKB-ondernemers optimaliseren en duurzame waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Daarbij ondersteunen we niet alleen u als ondernemer, maar ook de lokale economie en goede doelen. 

Overal dichtbij

Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft. Met brede financiële én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Acacialaan 2
6721 CP Bennekom
TEL 088 2531650
bennekom@alfa.nl

Actueel