Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Welkom bij Alfa in Arnhem. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek. Wij geven je 24/7 inzicht in je financiële gegevens en geven je meer houvast over je financiële toekomst.

Méér dan een accountantskantoor

Alfa Arnhem is gevestigd op het bedrijventerrein IJsseloord 2 (pand facility Point). Arnhem is een creatieve, inspirerende groene stad waar je goed kunt wonen en werken. In de regio bevindt zich een grote verscheidenheid aan bedrijven (o.a. groothandel, industrie, detailhandel, dienstverleners en bouwbedrijven). De innovatiekracht is groot. Op het gebied van duurzaamheid (o.a. waterstof, batterij technologie) neemt Arnhem een vooraanstaande positie in. Alfa is een zogenaamde B Corp (Benefit Corporation), waarbij duurzaamheid hoog in ons vaandel staat en wij mens, milieu en maatschappij centraal stellen in de dingen die wij doen. Daarnaast zijn we een all round dienstverlener die over veel branchekennis beschikt.  

We zijn er trots op om vanuit onze vestiging Arnhem ondernemers te bedienen met een team van gemotiveerde en gepassioneerde collega’s.

Heb je behoefte aan fiscaal-, juridisch , administratief of duurzaamheidsadvies? Of heb je ondersteuning nodig bij het voeren van jouw administratie of bij het opstellen van de aangifte en/of jaarrekening? Ons team gaat met passie en overtuiging voor jou aan de slag.

Onze visie

We willen de resultaten van mkb-ondernemers optimaliseren en duurzame waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Daarbij ondersteunen we niet alleen jou als ondernemer, maar ook de lokale economie en goede doelen. 

Overal dichtbij

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig heeft. Met brede financiële én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Je bent van harte welkom bij Alfa in Arnhem, maar we komen ook graag bij jou.

Alfa Accountants en Adviseurs
Facility Point, Meander 251
6825 MC Arnhem
Postbus 882, 6800 AV Arnhem
Telefoonnummer: 088 2531800
E-mail: arnhem@alfa.nl 

Schrijf je in voor onze Digitale nieuwsbrief

Volg ons op LinkedIn