Banner

Duurzaam ondernemen? Kijk 8 december de kunst af van een ervaringsdeskundige

23 november 2022 | Door:  André Hek

Hoe kun je niet alleen duurzaam ondernemen, maar ook circulair? Kees Boot, eigenaar van ingenieursbureau BOOT uit Veenendaal, weet het. En die kennis deelt hij graag met jou: tijdens een inspirerend bedrijfsbezoek op donderdag 8 december. Ook bezig om je footprint te verlagen maar weet je niet waar te beginnen? Ingenieur of niet, na de kennismaking met Kees Boot en zijn bedrijf zet ook jij die eerste stap.

Duurzaam ondernemen: de meeste bedrijven en organisaties willen het graag en velen doen het (on)bewust al. In de praktijk lopen ondernemers vaak tegen uitdagingen aan. Wat is eigenlijk onze CO2-uitstoot als we die willen gaan beperken? Hoe gaan we naar duurzamere mobiliteit? Hoe kan verduurzaming bijdragen aan ons verdienmodel? De grootste uitdaging is de start. Hoe begin ik met verduurzamen en het bijdragen aan een positieve sociale impact op mijn omgeving, medewerkers en onderneming?

Wat kun je verwachten?

Ingenieursbureau BOOT in Veenendaal heeft als missie een toekomstbestendige leefomgeving te ontwikkelen en te realiseren, samen met opdrachtgevers. Dit met als doel financiële en maatschappelijke meerwaarde te creëren. Kees Boot vertelt je meer over zijn visie, ambitie en impact. En hoe hij en zijn gedreven medewerkers niet alleen de onderneming duurzaam hebben gemaakt, maar ook ondernemen vanuit een circulaire aanpak.

Je gaat actief aan de slag met je eerste stap

Je krijgt een kijkje in de keuken bij Boot en tijdens de rondleiding zie je hoe zij circulariteit vormgeven. Doel van dit bedrijfsbezoek: beginnen met duurzaam ondernemen. In de bijeenkomst formuleer je je eerste stap op weg naar je eigen duurzame onderneming. 

Alfa helpt impact maken

Als Alfa vinden we duurzame sociale impact van het grootste belang. Dat is iets waar we jullie graag mee helpen. Daarom inspireren en adviseren we ondernemers graag over duurzaam ondernemen. Ook verbinden we graag onze netwerkpartners om elkaar te versterken op gebied van duurzaam ondernemen.  

Daarom nodigen we je van harte uit om je te laten inspireren en enthousiasmeren door een ervaringsdeskundige zoals Kees Boot.

Datum en locatie

Donderdag 8 december 2022, vanaf 14.30 uur tot ca. 18.00 uur
Plesmanstraat 5, 3900 AM Veenendaal 

Het programma in grote lijnen: 

14.30 uur: Ontvangst
15.00 uur: Welkom door Alfa en Kees Boot en start presentatie
16.00 uur: Koffiepauze
16.15 uur: Zelf aan de slag met het formuleren van doelen
17.00 uur: Netwerken met een hapje en drankje
18.00 uur: Einde bijeenkomst

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Wees er snel bij: het maximale aantal deelnemers is twintig. Ben je verhinderd? In het nieuwe jaar organiseren we meer van deze bijeenkomsten.

Tot ziens op 8 december bij BOOT. Aanmelden graag voor 1 december.

Meld je hier aan

André Hek

André Hek

Duurzaamheidsadviseur

088 2531677 | ahek@alfa.nl


Meer over André