Banner

Terugblik op de informatiebijeenkomsten 'Klaar voor 2024'

5 december 2023

De informatiebijeenkomsten ‘Klaar voor 2024’ van Alfa Salaris en Personeel waren weer een groot succes. Op verschillende locaties in het land kwamen ondernemers en adviseurs samen om te praten over de actuele ontwikkelingen op personeelsgebied. Het waren inspirerende en leerzame avonden (en een middag), waarbij de deelnemers ook ervaringen konden uitwisselen en netwerken.

Belangrijkste veranderingen

De bijeenkomsten werden gepresenteerd door diverse medewerkers van Alfa Salaris en Personeel. Zij schetsten de belangrijkste veranderingen die op de werkgevers afkomen in 2024, zoals de invoering van het wettelijke minimumuurloon, de nieuwe regels voor zelfstandigen zonder personeel en de mogelijkheden om een flexibel en duurzaam arbeidsvoorwaardenpakket aan te bieden. Zij gaven ook tips en adviezen over hoe je als werkgever hierop kunt anticiperen en voorbereiden.

De bijeenkomst

Door de kleine groepen konden  veel vragen worden gesteld en ervaringen worden gedeeld. De sfeer was ontspannen en gezellig en er werd veel gelachen en geleerd. De avonden (en middag) werden afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij de deelnemers nog even konden napraten en contacten konden leggen. De reacties waren zeer positief. Veel deelnemers gaven aan nieuwe inzichten te hebben opgedaan en de bijeenkomsten zeer waardevol te vinden.

Informatie

Wil je meer weten over de ‘Klaar voor’ informatiebijeenkomsten van Alfa Salaris en Personeel of heb je een vraag over de afgelopen informatiebijeenkomsten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij staan je graag te woord.