Banner

Green Accountants sluit zich aan bij Alfa Accountants en Adviseurs Groningen-Assen

7 december 2023 | Door:  Arnoud Bosch

Per 1 januari 2024 voegt Green Accountants zich samen met Alfa Accountants en Adviseurs in Groningen en Assen, waarmee een basis ontstaat voor (nog) bredere dienstverlening op het gebied van accountancy en advies. Green Accountants zal verder gaan onder de naam Alfa Accountants en Adviseurs. 

De toenemende complexiteit op het gebied van accountancy en wet- en regelgeving, de snel veranderende marktomstandigheden en de digitalisering vereisen een steeds breder scala aan kennis en deskundigheid. Green Accountants heeft daarom besloten om zich aan te sluiten bij een grotere organisatie die toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit kan aanbieden. 

Rudolf Ophof, partner van Green Accountants, licht de keuze voor Alfa toe: “Na een zorgvuldige afweging is de keuze op Alfa gevallen omdat zij onze persoonlijke aanpak zowel richting klanten als onze medewerkers delen. Alfa is een netwerk van meer dan 35 kantoren in Nederland die lokaal betrokken zijn. De medewerkers zijn zeer gedreven, en werken vanuit een duurzame visie, altijd toekomstgericht. En dat vinden wij belangrijk. Dus alle voordelen van een groot kantoor met alle expertise in huis maar toch klantgericht en dichtbij. Daarbij spreekt ook de eigendomsstructuur van Alfa ons aan. Alfa is voor 100 procent in handen van haar medewerkers en die mogelijkheid willen wij onze medewerkers ook graag bieden. Het creëert een hoge mate van betrokkenheid en dat komt ook tot uiting in de dienstverlening richting klanten.” Ook directievoorzitter Carl Drenth is blij met de uitbreiding in Groningen en Assen: “Mede door onze samenvoeging krijgen wij met name een grote uitbreiding van onze mkb-praktijk. Daarmee ontstaat een bredere basis om onze dienstverlening lokaal te behouden en op diverse terreinen nog verder uit te breiden. Bovendien zijn we door deze uitbreiding een nog aantrekkelijkere werkgever. Samen sterk en dichtbij!” 

Verder onder de naam Alfa 

Voor Alfa vormt de overname, door het bundelen van kennis en contacten, een waardevolle aanvulling op de groei die wordt beoogd. In februari 2024 verhuizen de medewerkers van Green Accountants in Groningen naar de vestiging van Alfa aan de Rozenburglaan 9 in Groningen. 

Over Alfa 

Alfa is een netwerk van lokaal betrokken kantoren met actief meedenkende specialisten die werken voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Opgericht door en voor ondernemers en al meer dan 80 jaar actief. Alfa gelooft in de kracht van het lokale ondernemerschap. De motor van de Nederlandse economie wordt daar draaiend gehouden. Door een samenspel van gedreven ondernemers en het netwerk van betrokken families, enthousiaste medewerkers en veel toeleverende bedrijven. Met meer dan 35 vestigingen en 1200 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt.  

Arnoud Bosch

Arnoud Bosch

Lid Raad van Bestuur

| communicatie@alfa.nl


Meer over Arnoud