Banner

Bovag kennissessies 2018 in samenwerking met Alfa Consultant

30 april 2018 | Door:  Christiaan Buis

Ga ik stoppen of door met mijn bedrijf? En hoe pak ik dat goed aan? Veel ondernemers worstelen met deze vragen.

BOVAG organiseert samen met Alfa Consultants ook in 2018 (na circa 14 succesvolle sessies in 2016 en 2017) weer diverse kennissessies waarbij de belangrijkste punten van bedrijfsverkoop, bedrijfsoverdracht en bedrijfsbeëindiging aan bod komen.

Veranderde technologische in plaats van economische omstandigheden, toenemende eisen van importeurs of leveranciers, een opgezegd dealercontract, het internet als verkoopkanaal: een aantal mogelijke redenen waardoor Bovag-leden mogelijk de toekomst en die van haar bedrijven moet herzien. Tijdens de kennissessies Stoppen of doorgaan neemt Alfa de belangrijkste stappen van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging met de Bovag-leden door. 

Theorie én praktijk komen aan bod. De ervaring leert dat keuzes over de toekomst van uw bedrijf financieel, fiscaal, juridisch en zeker ook emotioneel ingrijpend kunnen zijn. Bovendien neemt een goede bedrijfsoverdracht of -verkoop gemiddeld vijf jaar in beslag. Als men later begint, kan dit soms verregaande fiscale gevolgen hebben. Naast de theorie is ook de praktijk een belangrijk onderdeel van de avond: een aantal ondernemers zal hun ervaringen met de aanwezigen delen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het stellen van vragen.

Kennissessies Bovag en Alfa Consultants 2018:

- 2 mei 2018: Heythuysen
- 22 mei 2018: Nijverdal
- 6 juni 2018: Aalsmeer
- 17 oktober 2018: Hoogeveen
- 14 november 2018: Gorinchem

Christiaan Buis

Christiaan Buis

Juridisch Adviseur

088 2533202 | cbuis@alfa.nl


Meer over Christiaan