Banner

Alfa Leerdag: samen op weg naar de toekomst

29 november 2023 | Door:  Tim Baakman

Op dinsdag 14 november vond in Bunnik de Alfa Leerdag plaats. Bijna 1200 Alfa collega's kwamen na vier jaar weer live samen om te leren en te groeien. Een dag vol inspiratie, kennisdeling en verbinding met het thema Destination Future!

Artificial Intelligence

Het plenaire programma bood een inspirerende blik op de toekomst. Onder leiding van dagvoorzitter Lars Sørensen namen Remy Gieling en Job van den Berg de collega's mee in de wereld  van Artificial Intelligence (AI). Daarna werd de brug geslagen naar onze organisatie: want wat betekent dit voor ons? Hoe kunnen we AI verantwoord inzetten in onze dagelijkse werkzaamheden? 

Workshops 

In de middag waren er meer dan 50 workshops, gericht op technologie, vaardigheden en kennis, waardoor elke deelnemer de kans kreeg om zich te verdiepen in de aspecten die de toekomst van hun vakgebied vormen. De organisatie was zeer tevreden over de Leerdag: "Het was prachtig om 1200 medewerkers bij elkaar te zien en samen na te denken over wat de toekomst gaat brengen voor Alfa.” 

Ook werken bij Alfa?

Wil je weten wat groeien bij Alfa voor jou inhoudt? Of ken jij iemand uit jouw netwerk die wil werken in de accountancywereld? Kijk dan eens op www.werkenbijalfa.nl. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en vertellen dan meer over onze organisatie. Leuk om te weten: aan jonge, ambitieuze collega’s wordt de opleiding Persoonlijk Leiderschap aangeboden. Een brede opleiding, waarbij jij als persoon centraal staat in de context van professionaliteit, loopbaan, adviseur en klant. Na dit traject ontvang je een erkend post hbo-certificaat en heb je ook nog de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling binnen Alfa.