Banner

Alfa lanceert in samenwerking met HISWA-RECRON Eerste Hulp Bij Corona loket

5 mei 2021 | Door:  Wim Kappers

Het afgelopen jaar was voor veel sectoren, maar ook voor veel ondernemers in de Recreatie- en watersportbranche een moeilijk jaar. De coronacrisis zorgt voor onzekerheden en vraagstukken bij deze ondernemers. Daarom lanceert Alfa samen met HISWA-RECRON het EHBC loket: het Eerste Hulp Bij Corona loket. Ondernemers die zijn aangesloten bij HISWA-RECRON kunnen hier met financiële- en/of bedrijfsvoeringsvraagstukken terecht.

De impact van de coronacrisis op het bedrijfsleven is groot. Ondernemers in de recreatie- en watersportsector staan voor vraagstukken waar ze nog nooit eerder voor hebben gestaan. Het EHBC loket is op touw gezet om recreatie- en watersportbedrijven te helpen bij deze moeilijkheden. Het eerste gesprek wordt gratis aangeboden door Alfa en HISWA-RECRON en is geheel vrijblijvend.

Wij zetten landelijk experts in op verschillende vlakken om een eerste probleemanalyse te maken en te bekijken hoe je het best geholpen kan worden. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen zoals:

Ben je HISWA-RECRON-lid en heb je behoefte aan een gesprek met één van onze experts? Mail dan naar: recreatie@alfa.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een (telefonische) afspraak met je gepland.

Het proces

Zodra je je aanmeldt voor het EHBC-loket wordt een gesprek ingepland met één van onze experts. Vanwege de huidige richtlijnen rondom Corona vindt het gesprek digitaal plaats. Uiteraard is dit gesprek vertrouwelijk. Na het intakegesprek, wordt het vraagstuk geanalyseerd en vervolgens krijg je een vrijblijvend aanbod om verder geholpen te worden door Alfa of één van de andere Partners in Business of Kennispartners uit de HISWA-RECRON Business Club. Op deze manier kom je direct terecht bij de juiste organisatie en word je geholpen door professionals.  

Accountant voor de recreatiebranche

Met Alfa  haal je veel kennis van de recreatiesector in huis. Niet voor niets zijn we exclusief partner van brancheorganisatie HISWA-RECRON. Bij Alfa vind je adviseurs die dichtbij je camping of bungalowpark staan. Eén voor één zijn het specialisten met een actuele kennis van recreatiezaken, ook als het gaat om complexe wet- en regelgeving. Daarnaast heeft elke Alfa-vestiging uiteenlopende expertise in huis. Daarmee krijg je een betrouwbaar antwoord op al je vragen, van accountancy tot de optimalisering van je recreatiebedrijf of de invulling van je personele planning.

www.alfa.nl/branches/recreatie