Banner

AgriNota: je eigen digitale facturenoverzicht

19 oktober 2018 | Door:  André van der Kamp

Met AgriNota. kun je facturen nu digitaal archiveren en uitwisselen.

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal.  Om het overzicht te behouden, moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bij de papieren facturen bewaren. Kan het niet efficiënter? Ja, met AgriNota. Facturen kun je nu digitaal archiveren en uitwisselen. Je beschikt over een online facturenmap.

Aangesloten leveranciers

Meer dan honderd leveranciers leveren op dit moment elektronische facturen rechtstreeks aan AgriNota, van melkfabrieken tot voerleveranciers. Deze facturen komen automatisch in je eigen AgriNota facturenmap als deze relaties door je gemachtigd zijn.

Naar een volledig archief van al je inkoopfacturen

Een papieren factuur kun je eenvoudig digitaliseren door deze te scannen en vervolgens te uploaden naar je eigen AgriNota-facturenarchief. De facturen die je als pdf-document ontvangt, kun je zonder bewerking uploaden naar je AgriNota-facturenarchief.
Binnen 24 uur is de factuur verwerkt in AgriNota. Bovendien wordt de factuur beschikbaar gesteld in een formaat dat je accountant eenvoudig kan verwerken in je financiële administratie.

De voordelen

De verwachting is dat steeds meer facturen automatisch (elektronisch) binnenkomen. Je hoeft dan steeds minder te scannen en hierdoor is de boekhouding steeds sneller bijgewerkt.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met je klantbeheerder bij Alfa.
Met 32 vestigingen is Alfa overal dichtbij! Kijk ook op http://www.agrinota.nl/.

André van der Kamp

André van der Kamp

Programma Manager

088 2531023 | avdkamp@alfa.nl


Meer over André