Banner

Edwin, welkom bij Alfa Achterhoek!

2 februari 2021 | Door:  Benjamin Veldhuizen

Edwin Roerdink (senior klantbeheerder) is gestart bij Alfa Achterhoek en daar zijn we trots op! Welkom Edwin. 

Edwin aan het woord

Ik ben 1 januari 2021 in dienst gekomen bij Alfa als senior klantbeheerder voor het cluster Achterhoek. In deze functie beheer ik zelfstandig een aantal van onze klanten. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze dienstverlening soepel loopt en klanten kunnen rekenen op onze adviezen. Als klantbeheerder ben je meer een generalist dan een specialist. Al zou je ook kunnen zeggen dat ik onderhand specialist ben in het midden- en kleinbedrijf.
 
Daarnaast ga ik andere (junior) klantbeheerders coachen en begeleiden om ze te laten groeien in hun rol. Ik ben bijna dertig jaar werkzaam in het accountantsvak, de laatste twaalf jaar als accountant-administratieconsulent. Die kennis wil ik graag overbrengen op anderen.
 
Mijn keuze voor Alfa is een bewuste keuze geweest. Wat op de website staat, dat Alfa overal dichtbij is, ervaar ik ook in de praktijk. Medewerkers krijgen bij Alfa de kans om te doen waar ze goed in zijn. Dat geeft werkplezier, en dat werkplezier werkt weer aanstekelijk op andere medewerkers en op klanten.
 
Naast het werk wandel ik en ga ik graag op vakantie. Het hoeft niet avontuurlijk, wel hou ik van vakanties anders-dan-anders. Ook binnen Europa kun je nog veel nieuwe landen ontdekken.
 

Contact opnemen met Edwin?

Wil je graag contact opnemen met Edwin. Dat kan! Zijn emailadres is eroerdink@alfa.nl en zijn telefoonnummer is +31 882531334. 

 

Benjamin Veldhuizen

Benjamin Veldhuizen

Senior klantbeheerder

088 2531265 | bveldhuizen@alfa.nl


Meer over Benjamin