Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Welkom bij Alfa in Aalten. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en MKB-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis.

Ons doel

Ons doel is om ondernemende  mensen zo goed mogelijk te helpen om gezond en duurzaam te groeien. We kijken waar u staat, houden rekening met trends en ontwikkelingen zoals economische vooruitzichten, digitalisering, innovatie en duurzaamheid en helpen ondernemers graag vooruit met kennis en het leggen van verbindingen. Met goede accountants, fiscalisten, bedrijfskundigen en adviseurs. Het feit dat Alfa een sterk landelijk netwerk vormt en veel kennis in eigen huis maakt dit nog sterker.

Overal dichtbij

Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft.  Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

Adres

Nijverheidsweg 7C
7122 LC Aalten
TEL 088 2531250
aalten@alfa.nl

Volg ons op:  
LinkedIn 

Actueel