Kimberley Steketee

Kimberley Steketee

Juridisch adviseur

Sinds oktober 2022 ben ik als juridisch adviseur werkzaam bij Alfa. Tijdens mijn studie rechten ben ik lange tijd zoekende geweest naar het rechtsgebied waarin ik verder wilde. Ik vond eigenlijk alles interessant, maar ik had ‘het’ nog niet gevonden….tot ik het vak ondernemingsrecht ging volgen en later de master bedrijfsrecht ben gaan doen. Toen vonkte er iets bij mij!

Na een omzwerving via het klantcontact ben ik geland bij Alfa. Ik ben heel enthousiast over onze gevarieerde klantenkring: van kleine ondernemers tot grote bedrijven die allemaal één ding voorop hebben staan: het ondernemen! Als adviseur wil ik van waarde zijn door met de ondernemer mee te denken, risico’s in kaart te brengen, mogelijkheden en opties te bespreken en alles vervolgens op de juiste manier vast te leggen. Mijn wens is om de ondernemer te ontzorgen, zodat zij hun energie kunnen gebruiken voor het ondernemen. 

Alfa is een organisatie die het voor elkaar krijgt om zowel de klant als de medewerker voorop te zetten. Zo mocht ik mijn kennis al verbreden door een opleiding te volgen aan de Amsterdam School of Real Estate, om met die kennis onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Ik zou mezelf omschrijven als energiek, gedreven en bedachtzaam. Met mijn man en twee knullen woon ik in Sassenheim.  Ik heb te weinig tijd om alle dingen te doen die ik leuk vind, maar een greep uit de zaken waar ik mijn vrije tijd graag mee vul zijn: badminton, reizen, yoga en lezen.