Paul van Schinkel

Paul van Schinkel

Assistent accountant

Als assistent accountant bij Alfa is Paul van Schinkel vooral geïnteresseerd in de persoon achter een bedrijf. “Adviseren en samen stappen maken. Mijn doel ik om in een paar jaar toe te groeien naar klantbeheerder. Paul heeft na zijn mbo bedrijfsadministratie de hbo accountancy opleiding afgerond en is nu bezig aan zijn AA accountancy. “Eigenlijk ben ik via mijn oom waar ik een snuffelstage liep, in het vak gerold. Eerst in de controlepraktijk, maar uiteindelijk voelde ik meer voor het samenstellen.”

Naast het assisteren van klantbeheerders is Paul ook lid van het recruitment- en salesteam. “Naast mijn dagelijks werk met cijfertjes ben ik graag in contact met mensen en ben ik altijd op zoek naar uitdaging en afwisseling. Ik heb het goed naar mijn zin bij Alfa en kan daarom gemakkelijk Alfa als werkgever bij anderen aanbevelen. Wat bevalt hem dan zo goed bij Alfa? “Genoeg uitdaging, veel verantwoordelijkheid, vanaf het eerste moment klantcontact en verder is Alfa ook nog laagdrempelig en persoonlijk.”

Paul is opgegroeid in Hoofddorp en woont sinds kort in Vijfhuizen. In zijn vrije tijd vind je hem op het voetbalveld of speelt hij met collega’s een potje padel. “In het weekend houd ik ervan met vrienden een feestje in Haarlem te vieren.”