Roy van Rijn

Roy van Rijn

Klantbeheerder

In 2012 begon ik als aangiftemedewerker mijn carrière in de accountancy. Na het behalen van mijn diploma als register belastingadviseur heb ik kort als belastingadviseur gewerkt. Gedurende de periode als belastingadviseur kwam ik erachter dat ik meer tot mijn recht kom als generalist dan als specialist. Dat was ook het moment om de switch naar klantbeheerder te maken.

Als klantbeheerder ben ik nauw betrokken bij de ontwikkelingen van onze klanten, zowel op zakelijk als privégebied. Van nature denk ik praktisch en oplossingsgericht. Daarnaast heb ik een groot empathisch vermogen, ben ik nieuwsgierig naar hoe mensen denken en houd ik van gezelligheid. Voor dit laatste ben ik bij Alfa aan het goede adres. Er heerst een open sfeer binnen een jong en intelligent team.

Ik ben geboren en getogen in Oude Wetering. Inmiddels heb ik het dorp ingeruild voor de grote stad Rotterdam. Mijn vrije tijd vul ik het liefst met (verre) reizen, wat ik het liefst met de backpack en zonder reisplan doe. Ik heb al een behoorlijk aantal landen in Azië en Zuid-Amerika bezocht. Geweldig om andere culturen te leren kennen en nieuwe mensen te ontmoeten! Daarnaast doe ik graag aan wielrennen en ben ik met enige regelmaat op een festival te vinden.

 


Recente artikelen van Roy

Noorse hulp voor eenzame ouderen en kinderen die langdurig niet naar school kunnen

Noorse hulp voor eenzame ouderen en kinderen die langdurig niet naar school kunnen

6 september 2021

De Noorse start-up No Isolation ontwikkelde een innovatieve robot voor leerlingen die niet naar school kunnen. Alfa helpt met onder meer fiscale adviezen en de adminstratie.