Als relatiemanager bij Alfa ben ik een sparringpartner voor klanten in het MKB en de tuinbouw. Naast mijn opleiding tot accountant ben ik ook afgestudeerd bedrijfseconoom, wat mij prima van pas komt om met de ondernemer mee te denken op breed financieel en bedrijfseconomisch gebied. Hierbij richt ik me vooral op de toekomst: Wat wil je met je bedrijf? Wat is daarvoor nodig? Hoe kan Alfa daarbij ondersteunen? De ondernemer verder helpen door in kansen en mogelijkheden te denken, dat is voor mij de uitdaging!

Hierbij is ook duurzaamheid een belangrijk thema. Hoe zorg je dat het bedrijf toekomstbestendig is of wordt? Ik vind het heel leuk om daarover met klanten te sparren. Misschien komt dat ook door mijn rol als vader: je wilt je kinderen ook een goede toekomst geven op deze wereld. Mooi om met ondernemers na te denken over de betekenis van hun activiteiten voor de maatschappij!

Sinds 2004 werk ik al bij Alfa. Best lang eigenlijk, maar nog steeds met heel veel plezier. Dat komt denk ik door de afwisselende werkzaamheden en veelzijdigheid aan klanten. Maar zeer zeker ook door de betrokkenheid van de collega's met de klant en met elkaar. Dat maakt Alfa heel bijzonder om voor te werken. Wat kan ik nog meer over mezelf vertellen? Ik ben enthousiast, nieuwsgierig en gedreven. Daarom kom ik ook graag in contact met nieuwe ondernemers. Om hun verhaal te horen en te kijken of ik iets voor hun kan betekenen.

 


Recente artikelen van René

Mobiele ‘keuken’ gaat van plastic afval bouwmateriaal maken - The Great Plastic BakeOff

Mobiele ‘keuken’ gaat van plastic afval bouwmateriaal maken - The Great Plastic BakeOff

26 oktober 2020

Met The Great Plastic Bake Off worden mobiele ‘keukens’ ontwikkeld die van plastic zwerfafval bijvoorbeeld bouwmateriaal kunnen maken. Hoe gaat het met dit duurzame bedrijf?

Informatieplicht Energiebesparing

Informatieplicht Energiebesparing

4 juni 2019

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen die jaarlijks vanaf 50.000 kWh elektriciteit en 25.000 m3 aardgas verbruiken om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van 5 jaar of minder. Dit jaar zijn er een aantal veranderingen in deze regelgeving doorgevoerd.