Bram Reijnders

Bram Reijnders

Adviseur duurzaamheid

Duurzaamheid is voor veel mensen een containerbegrip en dat wil ik juist veranderen. Ik wil de klant, los van in welke sector het bedrijf zich bevindt, voorzien van praktische maatregelen om haar of zijn bedrijf minder uitstoot te laten produceren en minder grondstoffen te laten gebruiken.

Mijn persoonlijke doel binnen Alfa is daarom het toekomstbestendig maken van haar klanten. Met mijn expertise wil ik voor hen een langdurige en gezonde toekomst creëren, zodat toekomstige generaties een nog betere wereld ervaren dan ik nu doe. Dit wil ik doen door klanten al vroegtijdig inzicht te geven in hun prestaties zoals uitstoot, grondstofgebruik en afvalproductie. Ook begeleid ik ze graag bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige visie en strategie, zodat de klant perfect voorbereid is om aan veranderende wet- en regelgeving te voldoen.

Met Alfa zit ik bij de juiste werkgever om dit te realiseren. Als onderdeel van het duurzaamste accountantskantoor voel ik de plicht om onze ervaringen te delen met andere ondernemers, maar sta ik ook juist open om te leren van ondernemers die al vooruitstrevend zijn in het toekomstbestendig maken van hun bedrijf. Samen met onze klanten wil ik hun bedrijven nog beter toekomstbestendig maken, zodat al hun bedrijven straks een nog aantrekkelijkere bedrijfscultuur en -strategie bevatten.