Sinds november 2022 ben werkzaam bij Alfa. Als klantbeheerder bedien ik een breed scala aan MKB-klanten.

Ik krijg veel energie van klantcontact, de klant helpen en bijstaan waar nodig. zowel voor de leuke als de minder leuke onderwerpen. De vraagbaak en de rots in de branding zijn voor de klant is waar ik voor ga. Langdurige relaties opbouwen waarbij je als klantbeheerder leert van je klanten en andersom.

In mijn korte loopbaan bij Alfa heb ik tot nu toe veel vrijheid gehad om mijzelf te ontwikkelen. Sinds kort maak ik deel uit van het salesteam van ons cluster Aalsmeer-Bleiswijk, hierdoor kom je bij veel potentiële klanten aan tafel en hoor je de verhalen van ondernemers. Erg leuk om te ervaren.

De cultuur die binnen het team heerst, voelt als een soort tweede familie, waarbij we het met z’n allen doen. De sfeer is laagdrempelig en er is ruimte voor een geintje. Iedereen is geïnteresseerd in elkaar en er worden veel uitjes georganiseerd.

Ik woon samen met Laura , mijn zoon Isaï en mijn dochter Esra in Lisse. Ik houd van rugby, Formule 1 en fitness. Qua hobby’s heb ik erg veel interesses zoals lezen, gamen, Lego bouwen en verzamelen.