Mijn naam is Greta Norde. Op 1 februari 1997 ben ik bij Alfa als assistent accountant begonnen. Na een lange carrière in de accountancy heb ik enige tijd geleden de switch gemaakt naar de fiscaliteit en financiele planning. Inmiddels ben ik uitgegroeid tot senior adviseur.

Mijn specialisme ligt op het gebied van de inkomstenbelasting . Ik denk ook graag mee over inkomensvoorziening in de toekomst. Ik bied mijn klanten interessante fiscale mogelijkheden, die beter dan goed zijn. Dat is ook wat je als klant bij Alfa kunt verwachten. Wat ik mooi vind aan de combinatie fiscaliteit en financiele planning is dat je de klant hierdoor iets meer een totaalpakket kan bieden: je geeft een mooi doorkijkje naar de toekomst. Mijn uitgangspunt is altijd om de klant zo min mogelijk belasting te laten betalen. In alle jaren dat ik bij Alfa werk, heb ik graag contact met klanten. De meeste klanten heb ik wel eens ontmoet, waarvan een groot aantal ook inmiddels alweer aan andere Alfa collega’s is overgedragen.

Onze afdeling is zo opgebouwd dat we een compleet pakket aan fiscale, juridische en estate planning dienstverlening kunnen bieden. Daarnaast is het altijd nog mogelijk in specifieke gevallen gebruik te maken van de kennis binnen onze landelijke organisatie. Denk bijvoorbeeld aan onze adviseurs van Alfa consultants. Zij begeleiden onder andere fusies & overnames. Kortom: de klant kan voor alles bij ons terecht, en dat is uniek. Binnen ons team leren wij nog iedere dag van elkaar.

Als persoon ben ik veerkrachtig, open en enthousiast. Ik zie altijd uitdagingen, ben ervaringsdeskundige en durf te benoemen zonder te oordelen. Bij Alfa is de werk/privébalans uitstekend. In zware tijden kun je gas terugnemen om daarna weer volop door te gaan. Ik heb een leuke klantenportefeuille met veel familiebedrijven in het mkb. Als ondernemersdochter voel ik me daarbij thuis. Ik ben moeder van twee meiden en ik houd van reizen, lezen en uiteten gaan.