Ik ben Saskia Janmaat en werk sinds september 2013 bij Alfa. Mijn hele leven woon ik op een boerderij. De agrarische sector en het ondernemerschap maak ik dus van dichtbij mee en is onderdeel van mijn leven.

Van huis uit heb ik structuur en regelmaat meegekregen. De koeien worden 2maal per dag gemolken, altijd op het zelfde tijdstip. De koffie staat altijd om 10uur ‘s ochtends en 16uur ’s middags klaar.

In mijn werkomgeving is structuur ook een belangrijk element. In mijn rol als klantbeheerder bij Alfa ga ik gestructureerd te werk. Als we iets afspreken, dan kom ik dat ook na. Op de boerderij zijn er uiteraard ook dingen die wel op stel en sprong moeten gebeuren, bijvoorbeeld als er een koe moet kalven. Ook dat sluit aan bij mijn rol als klantbeheerder. Ik ben graag gestructureerd aan de slag met het in orde maken van jouw jaarcijfers, maar als er iets tussendoor komt, pak ik dat op.

Ik vind het leuk om alles kloppend te maken, volgens de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Als klantbeheerder ontzorg ik jou als ondernemer, zodat jij kan doen waar jij goed in bent – ondernemen.

Dat ik voor Alfa gekozen heb, komt door onze gezamenlijke roots – de agrarische sector. Daarnaast zijn de lijnen bij Alfa kort. Dat vind ik fijn en dat is wat ik nodig heb, om de zaken kloppend te maken. Alfa is een platte organisatie zonder partnerstructuur, waarbij de certificaten in handen zijn van mij en mijn collega’s. Het is een organisatie waar ik als bescheiden persoon goed bij pas. Ik voel me en ben hier geen nummer en hoef niet te vechten voor mijn positie. Het is een organisatie waarbij we samen voor onze klanten aan het werk zijn. Graag wil ik ook voor jou aan de slag!