Iris Haverkamp

Iris Haverkamp

Klantbeheerder

"In november 2019 ben ik bij Alfa in Aalsmeer begonnen als assistent accountant. Wat mij gelijk opviel, is de diversiteit aan collega’s qua karakter en achtergrond. Daardoor kun je echt jezelf zijn: bij Alfa is iedereen wie hij is. Vanaf de eerste dag ben je onderdeel van het team. Na afronding van een propedeuse Duitse taal en cultuur, studie Economie & Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam, een flink aantal schakelvakken en de theoretische opleiding bij HBO A&A, ben ik momenteel een eind op weg in de praktijkopleiding met als einddoel: mijn AA-titel."

"Sinds februari 2024 ga ik op de fiets naar kantoor Leiden. Ik ben inmiddels werkzaam als junior klantbeheerder voor ondernemers in het MKB en de tuinbouwsector en vind het een mooie uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan het opzetten van nieuw accountancyteam op onze nieuwe vestiging. Ik ben leergierig, kritisch en houd van regels, dus wat dat betreft zit ik op de goede plek in de accountancy!"

"In mijn vrije tijd ben ik nog altijd liefhebber van de Duitse taal en cultuur, penningmeester van een tennisvereniging in Alphen aan den Rijn, of bak ik een taart voor mijn collega’s."