Ik werk sinds oktober 2017 met veel plezier bij Alfa als salarisadviseur bij het cluster Salaris en Personeel. Ik verwerk de salarisadministratie in verschillende branches. Daarbij ondersteun ik onze klanten graag bij de uiteenlopende vraagstukken over personeel en de salarissen.

Voordat ik bij Alfa kwam, heb ik bij meerdere accountantskantoren gewerkt. Ik ben ca 30 jaar geleden begonnen als junior assistent in de salarisadministratie bij een accountantskantoor in Alkmaar. Dit was nog in een tijd waarbij salarisstroken ‘s nachts in drievoud uit een ratelende printer rolden. Vervolgens heb ik jaren de functies van assistent accountant en salarisadministrateur gecombineerd. Hierdoor heb ik kennis van financiële administratie en het maken van jaarrekeningen. Ik heb een opleiding tot belastingadviseur afgerond, maar mijn hart en interesse ligt bij de salaris- en personeelsadministratie. Daarom heb ik op een gegeven moment volledig voor de salarisadministratie gekozen.

Toch helpt de achterliggende financiële en fiscale kennis mee om samen met u oplossingen te vinden voor diverse personele vraagstukken. Uiteraard doe ik dat niet alleen, maar samen met mijn collega's uit ons team. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Dat vind ik de kracht van Alfa: we werken samen om het beste voor onze klanten te bereiken. Dat doen we met een enthousiast en dienstverlenend team in een leuke werksfeer.

Ik woon in Alkmaar en werk op de vestigingen Aalsmeer en Heerhugowaard. In mijn vrije tijd loop ik graag hard in het duingebied bij Bergen-Schoorl en ik rijd motor: die motor ziet u soms ook naast het kantoor in Aalsmeer staan. Ik vind het heerlijk op om de motor naar kantoor te komen!