Marieke Bolwijn

Marieke Bolwijn

Secretaresse

Een nieuw gezicht achter de balie: Marieke Bolwijn (42) is 1 februari als secretaresse gestart. In duobaan met Mireille Dijkstra zal zij onder meer de ontvangst van klanten verzorgen en de afdeling accountancy ondersteunen met het opmaken van de jaarrekeningen en versturen van aangiftes.

Marieke woont samen met haar vriend in Oud-Ade en komt van oorsprong uit Groningen. “Wij wonen heel landelijk met acht geiten en twee katten. Oud-Ade is een contrast met de stad. Ik houd van de rust van het dorp, maar ook van de drukte in een stad als Leiden waar je lekker uiteten kunt gaan of naar de kroeg.”

Verder vult Marieke haar tijd met tuinieren, een pittige HIIT training, ontspannen in de sauna of reizen, bijvoorbeeld naar Lapland.” Voor Alfa heeft Marieke 15 jaar in de makelaardij gewerkt en was het naar eigen zeggen ‘tijd voor een nieuwe uitdaging’.

Haar eerste ervaringen bij Alfa: “Leuke en behulpzame collega’s, geïnteresseerd en een goed gevoel. Hopelijk ga ik gauw deel uitmaken van het team!”