Quinsey van den Ancker

Quinsey van den Ancker

Assistent accountant

Quinsey van den Ancker heeft vanaf september 2021 een half jaar stage gelopen bij Alfa. Daarna is zij als oproepkracht naast haar studie bij Alfa blijven werken. Per 1 februari 2023 is zij gestart met haar afstudeerstage.

Quinsey zit in de afrondende fase van haar opleiding bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam. “Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit administraties boeken, Btw-aangiften opstellen en jaarrekeningen samenstellen. Ook help ik de klantbeheerder bij het maken van kostprijsberekeningen.” Het accountancywerk tijdens haar stage beviel Quinsey zo goed dat het haar aan het denken heeft gezet. “Ik kies toch nu voor de accountancy in plaats van bedrijfseconomie. Na een schakeltraject zal ik beginnen aan mijn post hbo-accountancy.”

Behalve school en Alfa helpt Quinsey ook mee in het loonbedrijf van haar vader. “Ik rijd voornamelijk op de trekker in de grond-, weg- en waterbouw, maar ook het agrarische werk vind ik leuk.” Ook leest Quinsey ‘echte vrouwenboeken’ en gaat ze eenmaal per jaar skiën in Oostenrijk. “Bij Alfa maak ik deel uit van een vrij jong team en doen we ook veel met z’n allen buiten werktijd, dat maakt t erg gezellig om voor Alfa te werken!”