Nathan Alderden

Nathan Alderden

Assistent accountant

Na mijn stageperiode ben ik tijdens het afronden van mijn opleiding accountancy oproepkracht gebleven bij Alfa. Na het afronden van mijn scriptie bij Alfa ben ik sinds februari fulltime aan het werk als assistent accountant. Als assistent accountant hou ik mij vooral bezig met het boeken van de administratie van klanten, opstellen van btw-aangiftes en het samenstellen van jaarrekeningen.

Alfa Aalsmeer is dichtbij huis en niet zo’n grote vestiging, dat trekt me wel. Daarnaast heerst er op kantoor een gezellige sfeer en werk ik met leuke collega’s. Naast werken ga ik ook weleens padellen met een aantal collega’s. In de korte tijd dat ik voor Alfa werkzaam ben, voel ik mij al helemaal thuis.

Ik beschrijf mijzelf als een betrouwbaar, kritisch en nieuwsgierig persoon. Daarnaast ben ik altijd in voor een geintje.

Ik woon in Rijsenhout en in mijn vrije tijd kijk ik graag naar sport zoals tennis, voetbal, formule 1 en wielrennen. Zelf tennis ik en bezoek ik graag grote sportevenementen. Zoals de Australian Open in Melbourne en het WK voetbal in Qatar dit was een geweldige ervaring om bij te zijn. Verder maak ik graag verre reizen over de hele wereld en ben ik regelmatig op een festival te vinden.