Welkom bij Alfa!

Samen met jou zorgen wij voor een sterk lokaal ondernemerschap!

 

Jouw bedrijf is een belangrijke motor voor de economische groei en ontwikkeling op lokaal niveau. Jij zorgt voor werkgelegenheid en draagt bij aan een prettig woon-, studeer- en werkklimaat!

 

Als betrokken sparringpartner staan wij jou bij in het ondernemerschap. Dat doen wij niet alleen cijfermatig. Je hebt een team van specialisten tot jouw beschikking die graag met je meedenken. Specialisten die in dezelfde regio wonen en werken als jij, waardoor ze jouw uitdagingen kennen en je proactief adviseren.

 

Je hebt altijd één aanspreekpunt. Deze collega is volledig op de hoogte van dat wat in jouw bedrijf speelt en heeft kennis van de markt en de branche. Diegene denkt proactief met je mee, deelt ontwikkelingen met jou én brengt je in contact met collega's die specifieke kennis hebben. Kennis die jij kunt inzetten om te ondernemen.

 

Je leest hier meer over onze dienstverlening.
 

 

Voel je welkom!

Wij komen graag bij jou langs om jou en jouw collega's te ontmoeten. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij Alfa in Ede.

Kom je met de auto? Ons kantoor ligt dicht bij de snelweg A12. Aan de achterzijde van het pand hebben wij parkeermogelijkheden. Terwijl wij in gesprek zijn, kun je jouw elektrische auto opladen aan de laadpaal.

Wij zijn goed bereikbaar met de trein en de bus. Vanaf station Ede-Wageningen kun je gebruikmaken van de OV-fiets.

Zo kun je ons bereiken:

Alfa Accountants en Adviseurs
Keesomstraat 11
6717 AH Ede
Telefoonnummer: 088 253 1650
E-mail: ede@alfa.nl 

Bekijk hier de routekaart.

Volg ons ook op LinkedIn.