Banner

Mkb event: slim ondernemen in de digitale wereld

11 maart 2024 | Door:  Natalina Vujević

Het is zo ver! Alfa organiseert een bijzonder event voor jou als ondernemer: ''Slim ondernemen in de digitale wereld''. In deze dynamische en digitale tijd ontstaan regelmatig nieuwe kansen én uitdagingen. Voor toekomstgericht en innovatief ondernemerschap is het belangrijk om actueel geïnformeerd te zijn zodat je beter kunt inspelen op ontwikkelingen.

Als Alfa ondersteunen we je graag en daarom nodigen wij je uit voor een inspirerende avond tijdens het mkb event '''Slim ondernemen in de digitale wereld''. 
Het belooft een avond vol waardevolle inzichten te worden.

Wanneer: donderdag 25 april 2024 om 19.00 uur. 
Locatie: NYC Congress, Eschpark 7 in Lichtenvoorde.

Aanmelden

Laat je inspireren en leer van experts. Kom naar ons event en neem je collega, partner of opvolger ook mee. Je bent van harte welkom! Meld je hier aan.

Meld je nu aan

Programma

19.00 - 19.25 uur: ontvangst met koffie/thee
19.25 - 19.30 uur: welkom door Arjan Kruisselbrink, directeur Alfa Accountants en Adviseurs Achterhoek
19.30 - 20.15 uur: Pieter Dubelaar - Toepassingsmogelijkheden van Artificiële Intelligentie in het MKB bedrijf
20.15 - 20.45 uur: Adrian Egas - Innovatie; hoe gaan wij hier als Alfa mee om en wat mag de klant daarvan merken
20.45 - 21.30 uur: Gina Doekhie - Cybercrime, actueel als nooit tevoren!
21.30 - 22.30 uur: napraten en borrelen

Sprekers

Pieter Dubelaar - Toepassingsmogelijkheden van Artificiële Intelligentie in het MKB bedrijf
Pieter heeft het vermogen om complexe IT-concepten, innovaties en landschappen begrijpelijk uit te leggen in metaforen en voorbeelden die ook voor niet-technici eenvoudig te begrijpen zijn. Hij onderwerpt de technieken aan een gezonde Nederlandse nuchterheid, zodat ook de twijfelaars zich begrepen voelen. Dit alles doet hij in een licht, humoristisch, maar ook ‘eye opening’ format’ .

 Adrian Egas - Innovatie; hoe gaan wij hier als Alfa mee om en wat mag de klant daarvan merken
Adrian is innovatiemanager bij Alfa. Met zijn achtergrond als accountant, houdt hij zich dagelijks bezig met de ontwikkelingen, trends en innovaties die op Alfa en haar klanten afkomen en duidt deze. De steeds verder gaande digitalisering hebben zijn volle aandacht, waarin AI, de veiligheid en de kwaliteit van data een belangrijke rol spelen.

Gina Doekhie - Cybercrime, actueel als nooit tevoren!
Gina studeerde af met een dubbele master aan de Universiteit van Amsterdam: Artificial Intelligence & Forensic Science. Gina heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het Cybersecurity domein als Digitaal Forensisch Onderzoeker, onder andere bij Fox-IT en Politie Nederland. Zij heeft al meerdere zaken onderzocht, zoals grote Ransomware-aanvallen bij bedrijven maar ook BEC-fraude en datalekken onderzoeken. Zij heeft ook gewerkt als AI-developer, trainer en gerechtelijk deskundige.

Ben je een innovatieve ondernemer?

Recent is Alfa een samenwerking met Innovencio, expert in subsidies, aangegaan. Tijdens de MKB bijeenkomst is Innovencio ook aanwezig en kunnen jullie kennis met ze maken. De specialisten van Innovencio zorgen voor succesvolle subsidieaanvragen voor jouw innovatieve en duurzame projecten. Zo komen we tot de beste kansen voor jouw project en innovatiekracht en kan jouw bedrijf verder groeien. Innovencio heeft specifieke expertise beschikbaar op thema’s als energietransitie, circulaire economie, klimaat, landbouw, voeding en gezondheid. Lees hier meer over de samenwerking met Innovencio.

Natalina Vujević

Natalina Vujević

Marketing en Communicatie

+31882531343 | nvujevic@alfa.nl


Meer over Natalina