Banner

Digitale factuurverwerking neemt een succesvolle vlucht

7 april 2023 | Door:  Sascha van der Meer

De eerste 300 klanten op Mijn Alfa

Inmiddels hebben 300 klanten de overstap gemaakt naar Mijn Alfa, het nieuwe online platform voor digitale factuurverwerking. Zodra deze klanten facturen ontvangen, leveren ze die direct digitaal aan. Geen papieren rompslomp meer en zo is hun administratie direct helemaal bij.

Van papier naar digitaal

Breng jij jouw papieren facturen en bonnen nog naar een van onze kantoren? Door het gebruik van Mijn Alfa kun je ze digitaal aanleveren door ze te uploaden of te mailen. Je hoeft dus geen facturen en bonnetjes meer op te sparen. Zodra de facturen zichtbaar zijn in Mijn Alfa, kun je ze verder afhandelen. Met behulp van korte video’s en de handleiding kun je zelfstandig aan de slag. Zonodig helpen we je graag op weg met de overgang naar Mijn Alfa.

Digitaal, maar dan net iets anders

Lever je nu je facturen al digitaal aan via Agrinota of eVerbinding? Dan is de overgang naar Mijn Alfa niet groot. Met behulp van de video’s en handleidingen heb je het snel onder de knie.

Facturen betalen via Mijn Alfa

Mijn Alfa biedt ook de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijk te betalen via SEPA betaalbestanden. ‘Ik hoef niet langer alle gegevens van aparte facturen over te typen in internetbankieren’, vertelt een enthousiaste klant.Mijn Alfa geeft handig overzicht welke facturen betaald zijn en nog betaald moeten worden.’

Is jouw interesse gewekt?

Bekijk de video waarin junior klantbeheerder Simone van Randwijk vertelt over de voordelen van Mijn Alfa. En wil jij aan de slag met digitale factuurverwerking? Neem gerust contact op met jouw contactpersoon van Alfa of lees hier meer over de voordelen van Mijn Alfa. We helpen je graag op weg! 

Sascha  van der Meer

Sascha van der Meer

Implementatie regisseur

088 2531128 | saschavdmeer@alfa.nl


Meer over Sascha