Banner

Alfa Accountants en Adviseurs gaat verhuizen in Zutphen

3 juli 2023 | Door:  Arjan Kruisselbrink

In de tweede helft van dit jaar gaan we binnen Zutphen verhuizen van Brinkhorst 15A naar Dreef 2A.  Aan onze dienstverlening verandert niets, wij blijven onze klanten op de best mogelijke manier bedienen zoals dat bij Alfa past.

Waarom dan verhuizen?

Omdat we tegenwoordig met (hybride) werken de mogelijkheid hebben om op elke locatie (klant, kantoor, thuis) te werken, zonder daarbij op de kwaliteit van onze dienstverlening in te leveren. Het huidige kantoor was daar minder geschikt voor. De update en wendbaarheid die het nieuwe kantoor ons gaat bieden past beter bij de moderne tijd van ons als dienstverlener en werkgever.

Naar Dreef 2A

De keuze is gevallen op Dreef 2A in Zutphen, een goed bereikbare locatie (met zowel de auto als het openbaar vervoer) dicht bij andere zakelijke dienstverleners. Daar kunnen we dicht bij onze klanten en medewerkers een flexibele werkplek én overleglocatie voor beide partijen creëren.

Tot slot

We gaan ons nu voorbereiden en op het moment dat de verhuizing een feit is, komen we uiteraard met aanvullende informatie.

Arjan Kruisselbrink

Arjan Kruisselbrink

Directievoorzitter

088 2531300 | akruisselbrink@alfa.nl


Meer over Arjan