In het oerwoud van fiscale en juridische regels help ik ondernemers hun weg te vinden en hun doel te behalen. Dat doe ik met veel plezier en enthousiasme. 

Daarnaast werk ik voor Alfa Wageningen, waarbij ik mij, onder andere, richt op het optimaliseren van fiscale IT processen. Dit doen we mede door de inzet van data-analyse, waardoor wij (nog) efficiënter en pro-actiever kunnen adviseren. 

Voor de ontspanning bind ik graag mijn skeelers onder om een rondje te maken door het prachtige binnenveld van Bennekom-Wageningen.  Daarnaast verras ik graag vrienden en familie met een lekkere taart of een goed gerecht. 

Ik spreek je graag.


Recente artikelen van Sabine

Werkgevers: minimumloon stijgt met 10 procent

Werkgevers: minimumloon stijgt met 10 procent

21 september 2022

Het minimumloon gaat omhoog met 10 procent en de onbelaste kilometervergoeding naar 21 cent p km. De vrije ruimte van de werkkostenregeling wordt verhoogd en de premie Aof gaat omlaag.

Kom jij in aanmerking voor energietoeslag?

Kom jij in aanmerking voor energietoeslag?

5 juli 2022

Om huishoudens tegemoet te komen in de stijgende energieprijzen introduceert het kabinet een eenmalige generieke energietoeslag. Dit kan oplopen tot ruim 800 euro.

Doorlopende machtiging VPB: activeer op tijd

Doorlopende machtiging VPB: activeer op tijd

3 mei 2022

Doet Alfa de aangifte vennootschapsbelasting voor jouw bv(‘s), dan ontvang je van de Belastingdienst de bijbehorende brieven. Stuur deze door of machtig ons online.

De doorlopende machtiging al geactiveerd?

De doorlopende machtiging al geactiveerd?

2 november 2021

Doet Alfa voor jou de aangifte inkomstenbelasting? Dan heb je waarschijnlijk de brief ‘Formulier Registratie Machtiging Intermediair doorlopende machtiging goedkeuren’ ontvangen.

Tips voor werkgevers

Tips voor werkgevers

12 oktober 2021

Voor werkgevers is het dit jaar van belang om goed naar de werkkostenregeling te kijken. Alleen in 2021 geldt nog de tijdelijke verhoging van de vrije ruimte.