Arne de Beer

Arne de Beer

Senior belastingadviseur vaktechniek

Voor alles rond agrofiscaliteit en pensioen in eigen beheer kan je bij mij terecht. Veranderingen op dit vakgebied gebruik ik om mijn collega’s te informeren, cursussen te geven, artikelen en nieuwsberichten te schrijven en klantadviezen te ontwikkelen. Ik ben voorzitter van de kennisgroep agrofiscaliteit. Daarnaast geef ik regelmatig belastingadvies aan agro-ondernemers en pensioenadvies aan directeur-grootaandeelhouders. Komen mijn collega’s er met een klantcasus niet uit, dan help ik ze daarbij. Ik zit ook regelmatig bij de Belastingdienst om voor klanten te onderhandelen. Ik ben ook nog de centrale HT-relatiebeheerder voor Alfa en vertegenwoordig Alfa bij de VLB en SRA.

Waar ik blij van word? Als ik een rondje op de racefiets of de MTB maak. Bij voorkeur in mijn prachtige woonomgeving: de Veluwe. En ik word ook blij van vogels: als ik in de lente de leeuweriken boven de hei hoor zingen of de bosuilen ’s nachts naar elkaar hoor roepen.


Recente artikelen van Arne

Wijzigingen tarieven en heffingskortingen - Prinsjesdag 2020

Wijzigingen tarieven en heffingskortingen - Prinsjesdag 2020

16 september 2020

Vorig jaar is gekozen voor de snellere invoering van het tweeschijvenstelsel én een verhoging van heffingskortingen. Dit wordt verder doorgezet.

Maatregelen voor ondernemers - Prinsjesdag 2020

Maatregelen voor ondernemers - Prinsjesdag 2020

16 september 2020

Het kabinet verkleint het fiscale verschil tussen werknemers en zelfstandigen. Zo gaat de zelfstandigenaftrek onder andere omlaag, terwijl de arbeidskorting omhoog gaat.