Banner

Alfa Bennekom actief op de Beursvloer Ede!

14 november 2018 | Door:  Dilia de With

Op 14 februari 2019 start de Beursvloer Ede in Cultura aan de Molenstraat in Ede.

Maatschappelijke organisaties dienen vooraf hulpvragen in welke door ondernemend Ede worden ingevuld. Door middel van speeddates op de matchvloer wordt afgetast of vrager en aanbieder iets voor elkaar kunnen betekenen. Zo ontstaat er een match! 

Evenals in 2014 en 2017, zet Alfa Bennekom zich ook dit jaar in als sponsor van en deelnemer op de Beursvloer. Alfa staat middenin de maatschappij, voelt zich betrokken bij de gemeenschap en zet zich hier dan ook graag voor in.

Ook deelnemen?

Ieder bedrijf en iedere éénpitter kan deelnemen aan de Beursvloer. Deelname aan dit bijzondere maatschappelijke evenement is geheel gratis!

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via de website https://beursvloerede.nl/aanmelden.

Programma

De zaal is geopend vanaf 15.30 uur en om 16.00 uur wordt de Beursvloer Ede officieel geopend. Daarna is de matchvloer toegankelijk en wordt er gematcht tussen vraag en aanbod met gesloten beurs. Na de bekendmaking van het eindresultaat is vanaf 18.00 uur gelegenheid om te netwerken tijdens de afsluitende borrel.

Vragen?

Vragen over de Beursvloer? Neem dan contact op met Angelique Ottens, 06-38351304 of via de mail op angelique@beursvloerede.nl.

 

Dilia de With

Dilia de With

Directiesecretaresse


Meer over Dilia