Geert Hoeke

Geert Hoeke

Manager agrarisch team

Als manager van het agrarisch team vind ik het mooi om iedere dag mijn bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van het team, maar bovenal aan de kwaliteit van onze dienstverlening aan onze agrarische klanten. Want de sector en zijn omgeving veranderd in een hoog tempo. Dit vraagt continue aanpassing van ons als team in ons denken en werken om onze klanten in deze veranderende omgeving van een top dienstverlening te blijven voorzien. Daarom vind ik het belangrijk om met onze klanten over hun ervaring met onze dienstverlening te spreken en de tip en tops te gebruiken. Maar ook te sparren over de strategie van de ondernemer voor de nabije toekomst en welke rol wij als Alfa daar in kunnen spelen. De gesprekken vinden zowel één op één op het bedrijf plaats als op netwerkbijeenkomsten. Voor een gesprek mag je mij altijd uitnodigen!Verder ben ik voor Alfa bestuurslid van de Alfa Foundation en projectleider van onze lokale werkgroep duurzaamheid.

Voor Alfa was ik werkzaam in de bancaire sector en grotendeels in managementfuncties. Vanaf 2011 actief in de agrarische sector, een sector waar ik “uit kom”, trots op ben en waardeer.

Trots en gelukkig ben ik op en met mijn kinderen en partner. Mijn maatschappelijke betrokkenheid uit zich in mijn functie als penningmeester bestuurder Stichting Schuilplaats, voorzitter ViaVia Weggeefwinkel Lopik en actief in De Brugkerk in Lopik. Ik vind dit prachtig en mooi werk om mijn steentje bij te dragen aan de leefbaarheid van Lopik en mensen op wat voor een manier dan ook waarderend en respecterend te helpen.  


Recente artikelen van Geert

In 2020 een kwart miljoen facturen aangeleverd in AgriNota

In 2020 een kwart miljoen facturen aangeleverd in AgriNota

19 november 2020

Onlangs is dit jaar landelijk de 250.000ste factuur via AgriNota aangeleverd aan de Scan & Herkenstraat.

Digitalisering van je administratie met AgriNota

Digitalisering van je administratie met AgriNota

1 september 2020

Lever jij de administratie nog op papier aan? Vandaag de dag gaan vele dingen anders dan we gewoon en gewend waren van voor de Coronatijd.

Veel kennisuitwisseling op onze jaarlijkse fruitteeltbijeenkomst 2020!

Veel kennisuitwisseling op onze jaarlijkse fruitteeltbijeenkomst 2020!

4 maart 2020

Dinsdagavond 3 maart vond onze jaarlijkse fruitteeltbijeenkomst plaats op ons kantoor. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst!

Een geslaagde derde Agro workshop!

Een geslaagde derde Agro workshop!

19 februari 2020

Dinsdag 18 februari hebben wij voor de derde keer op rij een zeer geslaagde Agro workshop gegeven.

Wij sponsoren het recreanten team van Bevoc!

Wij sponsoren het recreanten team van Bevoc!

16 december 2019

Wij sponsoren de shirts van het recreantenteam van volleybalverening Bevoc.