Banner

Kennissessie MKB 2021: Stoppen of doorgaan? Bedrijfsovername

25 oktober 2021 | Door:  Michiel Meulenkamp

Alfa organiseert op dinsdagagavond 2 november een gratis kennissessie waarin je wordt meegenomen in de belangrijkste aspecten van een bedrijfsopvolging of bedrijfsverkoop. Fiscaal adviseur Michiel Meulenkamp vertelt je van welke gunstige fiscale faciliteiten onder welke voorwaarden je gebruik kan maken. Consultant Annelies Schuler zal vervolgens toelichten wat er komt kijken bij het overdragen of verkoopklaar maken van je bedrijf. We geven je daarbij tips en de actuele trends komen aan bod. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.

Voor overdragers en overnemers

Wil je in de toekomst je bedrijf overdragen of ken je iemand die een bedrijf gaat overnemen? Meld je dan aan en neem je introducé gerust mee! Ook bij bedrijfsoverdracht binnen de familie of aan een werknemer is het nuttig om deze gratis kennissessie bij te wonen.

Programma

19.45 uur:           Ontvangst
20.00 uur:           Opening bijeenkomst
20.10 uur:           Sessie 1: Fiscale faciliteiten bij bedrijfsoverdracht
21:00 uur:          Sessie 2: Het proces van bedrijfsverkoop, -overdracht en -beëindiging.
21.45 uur:           Afsluitende borrel

Datum en locatie

Dinsdag 2 november 2021
Baexheimerhof
Kerkstraat 1 A
6095 BD  Baexem

Mocht deze datum niet schikken is het mogelijk om je aan te melden bij soortgelijke lezingen in Langenboom en Raamsdonksveer. Voor data en locaties klik op onderstaande aanmeldknop.

Aanmelden

Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop.

Uiteraard zijn wij enorm blij dat we weer bijeenkomsten mogen houden en je op deze wijze weer kunnen ontmoeten. Deze avond zal worden gehouden met inachtneming van de geldende coronamaatregelen. Bij aankomst op onze locatie wordt elke gast gevraagd zijn/haar coronatoegangsbewijs te laten zien. Via de CoronaCheck app kunt u het coronatoegangsbewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Deze QR-code toont u bij de ingang op uw telefoon of op papier. Bij corona gerelateerde gezondheidsklachten verzoeken wij je vriendelijk je af te melden voor de bijeenkomst. 

Meld je hier aan
 

Michiel Meulenkamp

Michiel Meulenkamp

Senior Belastingadviseur

088 2532167 | mmeulenkamp@alfa.nl


Meer over Michiel