Banner

Informatiebijeenkomst Transport: Je bedrijf klaar maken voor de toekomst?

11 mei 2023 | Door:  Carol de Wit

Dat is een uitdaging waar veel bedrijven vandaag de dag mee te maken hebben. Om hierbij te helpen, organiseren wij een interactieve bijeenkomst waarbij experts uit het vakgebied spreken over verschillende onderwerpen.

Sectormanager Transport en Logistiek Carol de Wit neemt jullie mee op een reis om jullie bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Daarnaast zullen Lucas Willems van DAF Nederland en Dirk Jan Meulenkamp van DAF dealer Loven-Groep jullie informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische trucks van DAF. Vervolgens neemt Carol jullie mee in de uitdagingen omtrent terugverdientijd, kostprijs, investeringen, financieringen en alle andere vraagstukken die gepaard gaan met elektrisch rijden.

Ook zal Patrick de Veer van Greenaumatic spreken over duurzaamheidsrapportage en hoe je aan deze data komt. Hij neemt jullie mee in dit proces en laat zien wat je er voor terugkrijgt. Verder bespreken we het belang van een goede ICT-infrastructuur en het ophalen van de beschikbare data. Het goed monitoren van de data zorgt voor een rendementsverbetering van jouw bedrijf.

Tot slot zullen we speciaal voor de ondernemers die hun bedrijf willen verkopen binnen nu en 5 jaar, inzicht geven in wat hen te wachten staat en een paar tips geven om nu alvast mee te beginnen.

Kortom, een bijeenkomst vol met waardevolle inzichten en informatie om jouw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. 

Programma:

Het programma start om 09:00 uur. Voorafgaand is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een ontbijt vanaf 8:15 uur. 

08:15 Ontvangst met ontbijt
09:00 Opening door Carol de Wit (Alfa Accountants en Adviseurs)
09:15 Presentatie door Lucas Willems (DAF Nederland) en Dirk-Jan Meulenkamp (DAF dealer Loven-Groep)
10:00 Pauze
10:30 Presentatie door Patrick de Veer (Greenaumatic) en Carol de Wit
11:30 Afsluiten en napraten

Locatie:

Alfa Accountants en Adviseurs
Verlengde Velmolen 22
5406 NT Uden

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Aanmelden is mogelijk tot en met 15 juni en kan gedaan worden via onderstaande aanmeldknop. We stellen je aanwezigheid zeer op prijs en een introducé is van harte welkom. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Graag tot ziens op 21 juni!

Aanmelden

Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

088 2531885 | caroldewit@alfa.nl


Meer over Carol