Banner

Welkom bij Alfa: Rineke van der Linde

18 december 2023 | Door:  Jelena Bajic

Op 1 december is Rineke van der Linde begonnen bij Alfa als financial/business controller voor de regio Zuid Nederland. Graag stellen we haar aan je voor.

Mijn naam is Rineke van der Linde. Ik ben per 1 december gestart bij Alfa in de functie van financial/business controller voor de Regio Zuid Nederland (clusters Rivierenland en Brabant/Limburg).

Nadat ik mijn VWO diploma heb behaald, heb ik de studie HEAO Accountancy gedaan aan het Windesheim College in Zwolle. Ik heb nagenoeg mijn gehele jeugd in Dalfsen (Overijssel) gewoond en daar heb ik mijn man Geert leren kennen. Sinds 1999 wonen wij in Meteren (Gelderland) en samen hebben we drie kinderen, twee dochters en één zoon. Inmiddels zijn de kinderen studerend en uitwonend, maar gelukkig komen zij regelmatig naar het thuisfront.

Werkervaring

Na mijn studie in Zwolle ben ik gaan werken in zowel de samenstel- als de controlepraktijk bij diverse kantoren. In 2018 heb ik de overstap gemaakt van een externe functie naar een interne functie en ben ik begonnen als business controller bij Flynth (toen nog Accon). Een soortgelijke functie heb ik nu bij Alfa. Naast het maken van analyses op de maandcijfers en het ondersteunen bij het opmaken van de clusterbegrotingen is mijn rol ook te kijken naar de processen achter de cijfers en deze samen met de directie te vertalen naar acties om zo tot nog mooiere resultaten te komen.

Reizen en wandelen

Eén van mijn favoriete bezigheden is het maken van een actieve verre reis met ons gezin. Zo zijn wij afgelopen zomer naar Vietnam geweest, een prachtig land met een mooie natuur en veel cultuur, deze reis stond bovenaan onze bucketlist. Daarnaast ben ik vaak te zien in de sportschool om zo lekker fit en actief te blijven en wandelen we veel met onze twee labradors. Hier staat tegenover dat ik geniet van een goed glas witte wijn  en heerlijk uit eten te gaan.

Ik zeg dan ook: "pluk de dag, hij komt maar één keer".

Groeien bij Alfa

Ook benieuwd hoe je kunt groeien bij Alfa? Bekijk de vacatures op www.werkenbijalfa.nl

Jelena Bajic

Jelena Bajic

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531998 | jbajic@alfa.nl


Meer over Jelena