Banner

Ontmoet Nienke den Boer-Golverdingen tijdens de Meet & Greet met Alfa

21 augustus 2023 | Door:  Jelena Bajic

Bij Alfa is er veel aandacht voor jouw groei! Er wordt gekeken naar wie je bent, wat er bij je past, welk talent je hebt en hoe we deze kracht in kunnen zetten om Alfa te laten groeien.

Nienke den Boer-Golverdingen: 'Mijn grootste wens was om adviseur te worden en Alfa heeft mij die mogelijkheid geboden. Ik heb nu een eigen sales portefeuille, een eigen klantenportefeuille, ik verzorg de Agro Academie en daarnaast heb ik ook samen met een collega nog een studiegroep die ik mag begeleiden.'

Door elke dag nieuwe kansen te zien en te pakken, heeft Nienke in korte tijd een grote persoonlijke groei doorgemaakt. Hoe ze dit heeft gedaan, vertelt ze je graag persoonlijk tijdens de Meet en Greet met Alfa op 12 oktober vanaf 16:00 uur! Laat ons alvast weten dat je Nienke wilt spreken via http://www.werkenbijalfa.nl/kennismaking-gorinchem of kom gewoon binnenlopen tussen 16:00 uur - 20:00 uur.

Ja, ik ontmoet Nienke graag op 12 oktober a.s.

Kun je niet wachten en wil je al eerder kennis met ons maken, dat kan! Laat je gegevens achter op  werkenbijalfa.nl/kennismaking-gorinchem, dan nemen wij contact met je op.

Jelena Bajic

Jelena Bajic

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531998 | jbajic@alfa.nl


Meer over Jelena