Banner

Ontmoet Marian Roza-van der Beek tijdens de Meet & Greet met Alfa

5 september 2023 | Door:  Jelena Bajic

Het grote voordeel van werken bij Alfa is dat wij een combinatie van verschillende diensten kunnen bieden onder één dak. Zo leer je niet alleen van en met klanten, maar ook van én met collega's. 

Marian: "Niet elk bedrijf is hetzelfde, er zijn veel branches die specifieke regelgeving hebben.  Bij Alfa is er altijd wel een collega die over specifieke branchekennis beschikt. Door de korte lijnen spar je makkelijk met collega's en kun je snel handelen richting klanten. Daarnaast werk ik in een team met fiscalisten en juristen. Vaak pakken we samen zaken op, dit vind ik erg prettig samenwerken'. 

Marian Roza is werkzaam als fiscalist en werkt voornamelijk voor het MKB. Zij vertelt je graag hoe zij de verschillende disciplines die Alfa aanbiedt, combineert in haar werk en wat volgens haar het grote voordeel hiervan is. Laat ons alvast weten dat je Marian wilt spreken via onderstaande knop of kom gewoon binnenlopen tussen 16:00 uur - 20:00 uur. 

Ja, ik ontmoet Marian graag op 12 oktober a.s.

Kun je niet wachten en wil je al eerder kennis met ons maken, dat kan! Laat je gegevens achter op  werkenbijalfa.nl/kennismaking-gorinchem, dan nemen wij contact met je op.

Jelena Bajic

Jelena Bajic

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531998 | jbajic@alfa.nl


Meer over Jelena