Banner

Maak kennis met Niels den Dunnen

31 oktober 2023 | Door:  Amber Borst

In 2021 heeft hij in zijn derde studiejaar stage gelopen bij Alfa. Na het afronden van zijn opleiding is hij als junior bedrijfskundig adviseur bij Alfa aan de slag gegaan. Graag stelt hij zichzelf aan je voor.

Ik ben Niels den Dunnen en ik kom uit Hoornaar, een mooi dorpje in de Alblasserwaard. Als junior bedrijfskundig adviseur ondersteun ik agrarische ondernemers in diverse bedrijfskundige processen, waaronder subsidies, mestboekhouding, vergunningsaanvragen en het complete stikstofdossier.

Wat heb je gedaan voordat je bij Alfa kwam werken?

Na het behalen van mijn vwo-diploma aan het Lyceum Oudehoven in Gorinchem, wilde ik graag de opleiding diergeneeskunde in Utrecht volgen. Helaas ben ik hiervoor niet ingeloot. Dit gaf me echter de kans om mijn tweede keuze te volgen, de opleiding dier- en veehouderij in Den Bosch. 

Heb je een specifiek specialisme in je vakgebied?

Binnen het team ben ik aangesteld als 'ROM specialist'. In dit specialisme houd ik me bezig met allerlei werkzaamheden rondom omgevingsadvies. Dit is zeker actueel gezien het stikstofdossier en de diverse vraagstukken die op ons afkomen met betrekking tot vergunningen en dergelijke.

Waarom heb je ervoor gekozen bij ons te komen werken?

In het derde jaar van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Alfa in Gorinchem, ook in het bedrijfskundige team. Dit beviel me uitstekend; ik voelde me op mijn plek, zowel in het team als in het werk. Toen ik vernam dat er ruimte was in het team voor een adviseur op het gebied van omgevingsadvies, heb ik direct gereageerd. En met succes!

Waar ben je naast je werk vaak te vinden?

Momenteel woon ik thuis bij mijn ouders. Dit is niet erg, aangezien ik niet vaak thuis ben. Meestal ben ik op kantoor bij Alfa, op de vrachtwagen, of betrokken bij de lokale postduivenvereniging in Ameide. Hoewel ik geen fysieke sport beoefen, houd ik me in de zomermaanden bezig met een andere vorm van sport, namelijk de postduivensport. Ik bezit zelf 150 postduiven.

Groeien bij Alfa

Ook benieuwd hoe je kunt groeien bij Alfa? Bekijk de vacatures op www.werkenbijalfa.nl

Amber Borst

Amber Borst

Hoofd secretariaat | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber