Banner

Tweede bijeenkomst: Geld(stromen), Landbouw(actualiteiten), Belasting(besparing) 2022 & Nieuw GLB 2023

22 november 2022 | Door:  Dick Kievit

Samen de landbouw verduurzamen door toekomstbestendig te boeren is het doel voor de agrarische sector van de komende tijd. Maar hoe doen we dat? Graag nodigen wij je uit voor de extra bijeenkomst op 6 december a.s. om aan de hand van rekenvoorbeelden de vertaalslag te maken naar de praktijk.

We bespreken de verwachte jaarwinsten van het bijzondere jaar 2022 met de hoge opbrengsten maar ook de hoge kosten. Wat betekent dat voor de belastingen die je daarover mogelijk gaat betalen en welke tips zijn daarbij welkom?

Daarnaast staan er grote veranderingen in 2023 op stapel met betrekking tot het Gemeenschappelijk Landbouw Beleid. Jouw betalingsrechten komen te vervallen en wat komt daarvoor terug. Hoe en wanneer kun je daarop anticiperen?

Programma

19.45 uur: Ontvangst
20.00 uur: Aanvang bijeenkomst & opening
20.10 uur: Inleiding Actuele cijfers, trends en actualiteiten
20.35 uur: Inleiding optimalisatie belastingen 2022
21.00 uur: Pauze
21.15 uur: Inleiding nieuwe GLB 2023
22.00 uur: Afsluiting & borrel

Datum en locatie

Dinsdag 6 december 2022
Alfa Gorinchem, Stephensonweg 1, 4207 HA Gorinchem

! LET OP ! Er is een beperkt aantal plaatsen, zonder aanmelding kunnen we geen plekje voor je garanderen.

De avond wordt verzorgd door

Martin Mourik
Als bedrijfskundig adviseur heeft Martin zijn focus op de veehouderij, akkerbouw en boomkwekerij. Voor wet- en regelgeving (mestboekhouding, Gecombineerde opgave, kringloopwijzers) ben je bij hem aan het juiste adres. Daarnaast is Martin gespecialiseerd in het verbeteren van het bedrijfsresultaat in de melkveehouderij. Loopt het niet zo als je wilt of heb je het gevoel dat het beter kan, dan is Martin een goede gesprekspartner.

Dick Kievit
Als bedrijfskundig adviseur begeleidt Dick klanten in de veehouderij, akkerbouw, fruitteelt en boomkwekerij. Of het nu gaat om een investering, een bedrijfsovername, een ondernemer die in zwaar weer zit of wet- en regelgeving, Dick staat voor je klaar.

Mark van der Put
Als fiscaal adviseur kijkt hij niet alleen naar te besparen belastingen of naar de meest optimale situatie in een ingewikkelde structuur, hij luistert voornamelijk naar jouw wensen als klant. Tevens begeleidt hij jou bij de bedrijfsopvolging, herwaardering van landbouwgrond of het aangaan van een samenwerkingsverband.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? In verband met de organisatie vragen wij je uiterlijk 5 dagen vóór de bijeenkomst aan te melden. Dat kan via onderstaande link of telefonisch via 088-2531950. Wij stellen jouw aanwezigheid zeer op prijs en ontmoeten je graag op deze avond. Introducés zijn van harte welkom.

Aanmelden

Dick Kievit

Dick Kievit

Bedrijfskundig adviseur

088 2532009 | dkievit@alfa.nl


Meer over Dick