Banner

Arie Droogendijk werkt al 35 jaar bij Alfa!

12 juli 2022 | Door:  Amber Borst

Op 1 juli werkt Arie Droogendijk alweer 35 jaar bij Alfa! In zijn huidige functie van accountant staat hij klaar voor onze klanten en collega's. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan snel verder na de foto!

Al 35 jaar bij Alfa! Wat maakt dat je zo lang bij Alfa werkt?

De afwisseling in de werkzaamheden. Van de 35 jaar ben ik 34 jaar klantbeheerder. Daarnaast heb ik jaren een leidinggevende functie gehad. Sinds een paar jaar ben ik weer fulltime klantbeheerder. Het is mooi dat Alfa hiervoor de ruimte biedt. Daarnaast heb ik een gevarieerde klantenportefeuille, waaronder grote MKB-bedrijven. Er zijn altijd wel weer bijzondere klussen te doen. Uitdaging genoeg! Verder vind ik dat de sociale aspecten bij Alfa goed geregeld zijn. Er is geen ellebogencultuur en elke werknemer heeft alle ruimte om zich te ontplooien. Het is ook bijzonder dat alle medewerkers certificaathouder kunnen worden van Alfa. Dit geeft meer betrokkenheid.

Wat is je het meest bij gebleven?

Ik heb dankbare en goede herinneringen aan de vroegere kantoordirecteur Wim van Geer. Hij heeft me het vak geleerd.

Waar komen we jou buiten de Alfa-muren tegen?

Sinds kort ben ik Biesboschgids i.o. Je kan me dan ook regelmatig in de Biesbosch vinden: op de fiets, wandelend of in de kajak. Het is een unieke rivierdelta met een grote biodiversiteit.

Wat voor jou?

Ook interesse in een baan waar je groot kunt worden in wat echt telt? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijalfa.nl.

Amber Borst

Amber Borst

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber