Banner

Strategisch management: 2e bijeenkomst Alfa Business Academy

18 september 2020 | Door:  Amber Borst

Gisteravond was de tweede bijeenkomst van de Alfa Business Academy. Deze avond stond in het teken van strategisch management.

De docent van deze avond was dr. Alex Klein, een veelgevraagd spreker met een prachtig cv, met onder andere functies als commercieel directeur van de glasfabriek in Leerdam en financieel directeur van een internationale beveiligingsorganisatie. Tegenwoordig is Alex naast spreker, onderzoeker en auteur, docent op verschillende Nederlandse en buitenlandse universiteiten in verschillende bedrijfskundige vakgebieden. Ook wordt hij regelmatig gevraagd als economisch duider voor radio en televisie.

Alex heeft ons meegenomen in zijn visie op strategie en heeft de deelnemers een scan laten maken die laat zien op welke vlakken hun organisatie kan ontwikkelen en wat het oplevert als die strategische stappen worden gezet. Hij heeft een ieder aan het denken gezet. Een geslaagde avond met veel interactie en  informatie waar de ondernemers direct mee aan de slag kunnen. Een mooie tweede bijeenkomst van de Alfa Business Academy!

Op 8 oktober is de volgende bijeenkomst. Die avond staat in het teken van de klant en de markt met Paul Turken als docent.

Meer weten over de Alfa Business Academy? Neem dan gerust contact met ons op.