Banner

Een nieuwe start

22 januari 2024 | Door:  Angela-Faye de Jong

Daar zitten we dan. Het nieuwe pand. Wat hebben we hier met z’n allen lang op gewacht. Afvragend of we het vertrouwde historisch pand, waar we allen zo gehecht aan waren zouden gaan missen. Het pand waar we alle vertrouwensbanden hebben geschept. De vraag of alles anders zal worden, de vraag of we ons net zo makkelijk kunnen settelen als in het historische pand midden in het centrum waar het warm, vertrouwd en gezellig was.

 

Verder onder de naam Alfa

Toen er bekend werd dat we verder zouden gaan als Alfa Accountants en Adviseurs was dat al een verandering. Maar toen vervolgens bleek dat de verhuizing daardoor ook steeds dichterbij zou komen werd het wel erg spannend. Langzaam maar zeker moesten we spullen gaan uitzoeken, opruimen en inpakken. Oude spullen werden kamer voor kamer opgeruimd en kamers werden steeds leger. In de laatste weken voor de verhuizing werd alles steeds realistischer, kamers stonden vol met dozen en iedereen was bezig met de laatste dingen zodat alles straks leeg achtergelaten zou worden.

 

De verhuizing

Maar na lang wachten was het 21 december 2023 zo ver, de verhuizing. Natuurlijk waren er al in de voorgaande dagen spullen gebracht en uitgepakt, maar vanaf de 21e gingen we aan het werk in het nieuwe pand aan de Laan van London. Als inwijding van het pand hebben we een gezellig ontbijt gehad met iedereen van vestiging Dordrecht. Het pand is anders, minder historisch, maar ook prachtig. Iedereen is blij met het nieuwe pand. Alles is nieuw en fris. We zijn klaar voor een nieuwe start!

Angela-Faye de Jong

Angela-Faye de Jong

Management assistente

088 2443687 | angela-fayedejong@alfa.nl


Meer over Angela-Faye