Banner

Ontbijtbijeenkomst kostprijsberekening en tariefonderhandeling in de transport

14 november 2022 | Door:  Carol de Wit

Het vrachtvervoer blijft groeien. Je sluit de ene na de andere opdracht. De wagens staan gereed met hun lading. Je klant ziet zijn vracht vol verwachting tegemoet. In het ideale scenario heb je alles op de rit.

Alles?

Wat is de kostprijs? Hoe kun je hierop sturen? Hoe ontwikkelen de kosten zich in 2023? En hoe ga je om met weerstand bij je opdrachtgevers? Tijdens een interactieve ontbijtsessie nemen Alfa Accountants en Adviseurs en JobTrans je mee in deze uitdagende vraagstukken. De nadruk komt te liggen op kostprijs, kostenontwikkelingen, effecten CO2-uitstoot en het op de juiste manier verkopen van je tarief. Kortom: je krijgt waardevolle informatie. Lijkt het je leuk en interessant om de ontbijtsessie op 9 december bij te wonen? Je bent van harte welkom. 

Programma

Het programma start om 9.00 uur. Voorafgaand is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens een ontbijt vanaf 8.15 uur.

8.15 uur: Ontvangst met ontbijt
9.00 uur: Opening door Henrik de Leeuw (JobTrans)
9.10 uur: Presentatie door Carol de Wit (Alfa) - Kostprijsberekening - Effecten CO2 -heffing - Actualiteiten en transport
10.15 uur: Pauze
10.30 uur: Presentatie door Gerrit Montizaan (JobTrans) - Het op de juiste manier verkopen van je tarief
11.30 uur: Afsluiten en napraten

Aanmelden

Wil je deze informatiebijeenkomst bijwonen? Klik dan hier.  Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducé is van harte welkom. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

LOCATIE

Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp Gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp, 015 3104545

Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

088 2531885 | caroldewit@alfa.nl


Meer over Carol