Banner

Even voorstellen...Wilma van Dodeweerd

16 oktober 2023 | Door:  Wilma van Dodeweerd

Na de zomervakantie maakte Wilma van Dodeweerd de overstap naar Alfa Accountants en Adviseurs.
Een mooi moment om haar beter te leren kennen en te vragen naar haar ervaringen bij Alfa.

Wie ben je en wat doe je bij Alfa?
“Ik ben Wilma, 31 jaar en woon samen met mijn partner en twee zoons in IJzendoorn. Van oorsprong kom ik uit Harskamp, een klein plaatsje op de Veluwe. In 2018 ben ik in de Betuwe komen wonen en sinds ruim een maand werk ik bij Alfa als Assistent Accountant.”

Wat heb je gedaan, voordat je bij Alfa kwam?
“Hiervoor heb ik gewerkt bij een administratiekantoor en daarvoor nog bij twee andere accountantskantoren waarvan er één gevestigd zit in Harskamp. Hier heb ik tijdens mijn duale studie Accountancy gewerkt en veel ervaring opgedaan.”

Hoe zijn je eerste weken verlopen?
"Mijn eerste weken zijn goed verlopen, ik krijg alle ruimte om in te werken en dat is heel fijn. Wat ik leuk vind is dat ik elke dag weer wat leer en ook alle mogelijkheden krijg om te leren. We sparren ook met elkaar over hoe we de werkzaamheden kunnen optimaliseren.”

Wat is nu na ruim een maand je indruk van je collega’s en van Alfa?
“Mijn collega’s zijn allemaal heel sociaal en willen je overal bij helpen. Je kan bij iedereen binnenlopen voor een praatje. Het is leuk om te zien hoe divers de collega’s zijn, maar iedereen ook heel goed met elkaar op kan schieten. Alfa staat voor mij voor: samen doen, dan staan we sterk. En dit op een zo duurzaam mogelijke manier voor medewerkers, maar ook voor klanten.
Dat viel me al op tijdens de kennismakingsgesprekken op kantoor, voordat ik in dienst kwam. En nu ik er werk valt het nog meer op. Klanten staan hoog in het vaandel, maar medewerkers ook!”

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent?
“In mijn vrije tijd ondersteun ik mijn partner die in het bestuur zit van Stichting Tractorpulling IJzendoorn. Daarnaast hou ik ervan om tijd door te brengen met vriendinnen en ga ik graag langs een meubelboulevard (vooral kijken). Ook ga ik graag met ons gezin erop uit, het bos in of even naar de uiterwaarde of gewoon een binnenspeeltuin.”

 

 

Wilma van Dodeweerd

Wilma van Dodeweerd

Assistent Accountant

088 2531768 | wvandodeweerd@alfa.nl


Meer over Wilma