Banner

Boomteelt kengetallen, de basis voor je toekomst en je medewerkers

26 april 2022 | Door:  Paul Rongen

Zit jij – als ondernemende boomkweker – vast geworteld in de waan van de dag? Wil jij meer tijd en aandacht hebben voor de toekomst van jouw onderneming? Jouw bomen groeien door, geldt dit ook voor jouw team en/of opvolger?

Hoe gaat het met de sector, wat zijn de resultaten over 2021?

Wat is jouw toekomstvisie en welke strategie hoort daarbij? Wie of wat heb je nodig om dat te bereiken? Hoe draait jouw bedrijf ten opzichte van de regionale branche? In welke groeistuip of welke fase zit jouw onderneming? Staat het team stil? Gaan de potentiële opvolgers en/of medewerkers (mogelijk) de kar niet trekken of vertrekken ze zelfs?

Als ondernemer wil je juist jouw mensen binden en boeien, maar weten de medewerkers of opvolgers wat ze kunnen doen om te ontwikkelen in teamverband? En hoe ze kunnen meebouwen aan jouw onderneming? Jij weet als geen ander hoe je bomen kunt laten groeien, maar weet jij ook hoe je jouw medewerkers kunt laten groeien?

Dit zijn een aantal vragen bij de thema’s waar enkele van onze adviseurs voor MKB en familiebedrijven (Jan Hansman, Paul Rongen en Nils Huisinga), jou in meenemen tijdens de boomkwekersavond, die door Tree Centre Opheusden, Boomteeltstudieclub Opheusden en Alfa accountants en adviseurs gezamenlijk wordt georganiseerd op donderdagavond 19 mei 2022 in Het Laanboomhuis te Opheusden, Bomenlaan 1, 4043 KD Opheusden.  

Programma:

19.15 uur inloop
19.30 uur start presentatie (deel 1)
               - Nils Huisinga: Strategie en toekomstvisie
               - Paul Rongen: Kengetallen
20.15 uur pauze
20.35 uur presentatie (deel 2)
               - Jan Hansman: Personeel, jouw belangrijkste kapitaal
                 binden en boeien
21.15 uur netwerkborrel en napraten

Mogen wij rekenen op jouw komst? 
Schrijf je in via onderstaande button.

Direct aanmelden