Banner

Twee nieuwe stagiairs bij Alfa Dodewaard

15 februari 2022 | Door:  Marlon Dusselaar

Welkom bij Alfa, Djerico en Jaap! 
We zijn benieuwd, wie zijn jullie en wat gaan jullie doen tijdens jullie stage?


Djerico

Mijn naam is Djerico Degens, ik ben 22 jaar en woon in Nijmegen.
Ik studeer Accountancy aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zit nu in het 3e jaar van de opleiding. Mijn vorige stage was ook bij Alfa in Dodewaard. Dit was een hele leuke en leerzame tijd in een gezellig team. Omdat ik het vorig jaar erg naar mijn zin had en nog meer wil leren en zien van het accountancy-vak, stond Alfa weer bovenaan voor mijn stageperiode.
Wat ik al weet van mijn vorige stageperiode is dat het klantcontact mij erg aanspreekt. Samen met de ondernemer kijken naar wat zijn/haar wensen zijn en dat zo slim mogelijk uitvoeren, daar krijg ik nu al energie van! De komende maanden zal ik dan ook veel met mijn collega’s meelopen, om op die manier zoveel mogelijk ervaring op te doen in de verschillende functies.
Ik heb er zin in!

Jaap 

Mijn naam is Jaap van Vlastuin en op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn master Fiscaal Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.
Een aantal dagen per week schrijf ik mijn scriptie op kantoor in Dodewaard. De andere dagen werk ik mee op de afdeling fiscaal/juridisch. Ik vind het fantastisch dat Alfa mij de kans biedt om de praktijk van de fiscaliteit mee te laten maken.
Er liggen al mooie dossiers waar ik in mee mag werken. Heerlijk om te kijken wat ik allemaal nog bij moet leren en om de theorie in de praktijk te brengen.
Inhoudelijk zijn mijn collega’s bij Alfa heel sterk. Dat maakt het heel leuk om te sparren met collega’s en om samen een mooi resultaat neer te zetten.
Ik kijk uit naar de rest van de periode!
 

Leuk jullie wat beter te leren kennen, heel veel plezier en succes bij ons tijdens jullie stageperiode!

Marlon Dusselaar

Marlon Dusselaar

Directiesecretaresse

088 2531761 | mdusselaar@alfa.nl


Meer over Marlon