Banner

Het verschil maken

2 juli 2024 | Door:  Selin Dural

Van het bouwen van negen starterswoningen tot een nieuwe uitdaging bij Alfa. Sinds mijn achttiende ben ik al fulltime werkzaam in de financiële wereld, ondertussen heb ik daardoor al wat werkervaring opgedaan. Werkervaring zoals het opstellen van financiële stukken, denk aan tussentijdse cijfers, prognoses, jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiftes tot het geven van adviezen. Daarnaast heb ik ook al een aantal webinars verzorgt binnen de financiële en fiscale sector. Inmiddels ben ik nu 23 jaar oud en heb ik mijn diploma fiscaal recht op zak.

Momenteel ben ik binnen Alfa bezig, als assistent accountant, met het opzetten en specificeren van een nieuwe tak binnen Alfa Culemborg. Binnen Alfa Culemborg zijn we namelijk bezig met het opzetten van de administratietak.

Mijn (of eigenlijk onze) missie is het ontwikkelen, optimaliseren en het stroomlijnen van administraties binnen Alfa. Zo willen we het onderscheid maken tussen administratie en samenstel zodat we onze tijd en kennis beter en efficiënter kunnen verdelen. Hierin is het doel dat de administratie te allen tijde is bijgewerkt.

Een onderdeel hiervan is het activeren van bankkoppelingen. Een bankkoppeling zorgt ervoor dat de bankmutaties dagelijks in de boekhouding terecht komen, dit gebeurt automatisch.  Hierdoor is de administratie wat betreft de bankmutaties altijd up-to-date. Tevens kunnen wij controleren of wij alle facturen hebben ontvangen en we kunnen zien of en wanneer facturen zijn betaald.
De bankkoppeling loopt via een betrouwbare en veilige omgeving. De koppeling kan te allen tijde worden uitgezet. Het grote voordeel is dat klanten de bankmutaties niet meer handmatig hoeft toe te sturen. Hierdoor wordt ook de kans op ontbrekende mutaties kleiner.  

Iedere maand heb ik overleg met mijn collega’s, hierbij luister ik naar de knelpunten van mijn collega’s en bedenk ik hiervoor zowel en procesmatige als technische oplossing voor het probleem binnen de administratie van de klant. Ik vind het leuk om verandering te maken binnen een organisatie en bij klanten, daarom is deze taak dan ook op mijn lijf geschreven. Mensen omschrijven mij als iemand die optimistisch is en die uitdagingen aangaat.

Ik ben in mei 2023 deze uitdaging aangegaan bij Alfa. Maar wanneer durf jij de sprong te wagen? Neem vooral een kijkje bij de vacatures op onze website of neem contact op met Jeanine de Jong. Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden bij Alfa.

Selin  Dural

Selin Dural

Assistent accountant samenstelpraktijk

088 2443634 | sdural@alfa.nl


Meer over Selin