Banner

De naam O-twee gewijzigd naar Alfa Accountants en Adviseurs

9 januari 2024 | Door:  Jeanine de Jong

Per 1 januari 2024 is de naam O-twee gewijzigd naar Alfa Accountants en Adviseur, een nieuwe stap in de integratie. Eerder maakte de organisatie bekend dat O-twee zich heeft aangesloten bij Alfa. Hierdoor is een basis ontstaan voor (nog) bredere dienstverlening met betrekking tot accountancy en advies 

Toenemende complexiteit op het gebied van accountancy, wet- en regelgeving maar ook technologie, verlangt een steeds bredere kennis en deskundigheid. O-twee heeft daarom besloten zich aan te sluiten bij een grotere organisatie, die nog meer toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit kan aanbieden. Eén van de voormalige eigenaren van O-twee Hans Liefrink: “Alfa is een landelijke organisatie maar werkt decentraal vanuit meer dan 35 vestigingen. Wij delen dezelfde visie en aanpak en vullen elkaar aan. Ook bij Alfa staat de lokale klant centraal en dat sluit aan bij onze werkwijze. Bovendien zijn we door deze uitbreiding een nog aantrekkelijkere werkgever.”

Verhuizing Dordrecht 

Eind december 2023 verhuisden de medewerkers in Dordrecht naar een nieuwe vestiging in dezelfde plaats aan de Laan van Londen 100. Hans Ouwens, oud-partner van O-twee wordt kantoorleider van de locatie in Dordrecht.

Jeanine  de Jong

Jeanine de Jong

Marketing medewerker / Recruiter

088 2443638 | jeaninedejong@alfa.nl


Meer over Jeanine