Banner

Graag stellen wij aan jou voor, onze nieuwe collega Laura

17 januari 2023 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Na het afronden van mijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en Master Fiscaal recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, ben ik als fiscalist aan de slag gegaan. Eerst heb ik voornamelijk werkzaamheden met betrekking tot de fiscale aangiften verricht. Vanaf oktober 2022 ben ik bij Alfa werkzaam. Bij Alfa hebben mijn werkzaamheden betrekking op de fiscale advisering, hetgeen mij juist zo aanspreekt. Ik werk voornamelijk in IJsselstein, maar zal ook in Nijkerk en Amersfoort te vinden zijn.

Als fiscaal adviseur houd ik mij bezig met complexe vraagstukken omtrent de fiscale wet- en regelgeving. Deze uitdagende vraagstukken zorgen er tezamen met het vestiging-overschrijdend samenwerken en de combinatie van MKB- en agrarische klanten voor, dat ik mij bij Alfa optimaal kan blijven ontwikkelen. We werken in een ontzettend fijn team en staan dicht bij de ondernemers. Dit alles maakt dat het ‘totaalplaatje’ bij Alfa klopt.  

Wil jij net als Laura werken in ons fijne team? Kijk op werkenbijalfa.nl  voor onze vacatures of kom eens vrijblijvend een kopje koffie drinken.

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke